Lodewijk Pessers

advocaat

E: lodewijk@speyer.nl | M: +31 (0)6 16 10 24 10 | T: +31 (0)20 896 51 46

Lodewijk Pessers

Lodewijk Pessers studeerde Rechten aan de Universiteit van Amsterdam en New York University (Verenigde Staten). Al tijdens zijn onderzoeksmaster Informatierecht (2011, cum laude) was hij als wetenschappelijk medewerker verbonden aan het IViR (Instituut voor Informatierecht). 

Lodewijk Pessers

In 2011 verhuisde hij naar Beijing waar hij promotie-onderzoek deed naar het vereiste van inventiviteit in het octrooirecht. Het proefschrift werd later door Wolters Kluwer uitgegeven als handelseditie (The inventiveness requirement in patent law). Daarnaast heeft Lodewijk als advocaat gewerkt bij De Brauw Blackstone Westbroek, waar hij verbonden was aan de sectie Intellectueel Eigendomsrecht. De afgelopen jaren woonde en werkte hij in Amsterdam, Washington D.C. en San Francisco.

Speyer werkt samen met advocaten, juristen en adviseurs op uiteenlopende rechtsgebieden. Door deze korte lijnen met verschillende specialisten is Speyer in staat breed te adviseren en snel de juiste mensen bij een zaak te betrekken. Vaste adviseurs binnen het team zijn Milan Voet (IE-consultant) en Sam Adams (consultant start-ups).

Zie ook

Milan Voet

Milan Voet

Amerikaans advocaat

Sam Adams

Sam Adams

internationaal-consultant

Afspraak maken?

Stel Lodewijk een vraag!

Scroll naar top